Hur börjar jag använda UKKO.se?

Registrera dig och kom igång med din första jobbanmälan

1. Registrera ditt konto hos UKKO.se. Det gör du helt gratis och utan förpliktelser. Du kommer sedan att få ett användar-ID så att du kan logga in på tjänsten.
  2. Kom överens med dina kunder om vilket arbete som ska utföras och berätta att faktureringen kommer att ske genom UKKO.se. Kom ihåg att ta din kunds uppgifter, så att du vet vilken adress räkningen ska skickas till när det väl är dags att fakturera.
  3. Innan du påbörjar ditt arbete, anmäl uppdrag till vår kundtjänst.

Till sist, när du har blivit anlitad för ditt uppdrag:

Uppdatera löneinställningar under fliken Alternativ > Betalinformation