Vad är minsta summan jag får fakturera?

I princip finns det ingen minimigräns. Man måste dock ha våra hanteringskostnader i åtanke.

En hanteringskostnad tas ut vid varje fakturering. Hanteringskostnaden är 3-6% av nettosumman på fakturan,dock lägst 150 kr.

Om dina fakturasummor är små så råder vi dig att; i kontrollpanelen, ändra inställningarna så att du själv betalar ut lönen. På så vis kan du själv välja vilka fakturor du ska betala ut lön för, samt om du vill slå ihop fler fakturor till en löneutbetalning. För att slippa betala hanteringskostnader för fakturor med små belopp bör du inte betala ut lön för fakturor under 3000 kr.