Hur betalar jag själv ut min lön?

Du gör enklast utbetalningar av lön till ditt personkonto från dina användarsidor. Välj då under Betalinformation > ”Jag bestämmer själv när lönen ska betalas ut och gör det på egen hand ”.

Instruktioner för utbetalning av lön

• Klicka in på sidan fakturor
  • Välj de fakturor som du vill ha utbetalning för

Markera de fakturor som du vill betala ut lönen för genom att sätta en bock i rutan.

• Kontrollera din lönespecifikation

Kontrollera att löneperioden stämmer och att du har fått rätt ersättning, samt att rätt skatt har dragits. Om informationen är felaktig, kontakta vår kundtjänst.

När du har gått igenom detaljerna, klicka på knappen ”betala lönen”, och lönen skickas för utbetalning.

• Lönen är utbetalad