Måste jag avsluta mitt konto hos UKKO.se när jag ansöker om arbetslöshetsersättning?

Det behöver du inte göra. Du förbinder dig inte till någonting genom att registrera dig som användare. Därför påverkar det inte din arbetslöshetsersättning.

Du behöver inte avsluta ditt UKKO.se-konto, även om du inte skulle använda tjänsten på ett tag. Ditt konto finns kvar hos oss, ända tills dess att du väljer att använda tjänsten igen.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.