Får jag fakturera fast jag inte har skickat in min A-skattsedel?

Det går att fakturera arbeten fast du inte har skickat in din A-skattsedel. Vi behöver din A-skattsedel senast vid tidpunkten för löneutbetalningen.

Vi väntar alltid in A-skattsedeln innan första löneutbetalningen. Det gör vi för att inte behöva höja skatteavdraget med 10% av tabellvärdet. Om du inte har skickat in din A-skattsedel, men behöver få lönen utbetald- så ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Ska du skicka in ett nytt besked om preliminär A-skatt?

Om du har fått ett nytt skattebesked och misstänker att lönen hinner betalas ut innan vi hunnit uppdatera systemet - då bör du stänga av den automatiska löneutbetalningen, tills du fått den nya skattsedeln.

Du kan ändra inställningarna i kontrollpanenelen:
1. Gå till inställningar > Betalinformation -> Period för löneutbetalning
2. Välj följande alternativ: " Jag väljer själv när lönen ska betalas ut "
På detta vis betalas inget ut förrän du själv väljer att göra det.

Se även:

Jag har skickat in min A-skattsedel, men den syns inte i kontrollpanelen?